top of page

Završna svečanost kampanje "Ako imaš šta da kažeš reci"


Priprema, trud i rad kao i planiranje i posvećenost našeg tima su se isplatili!

Tri predstavnice naše ekipe su imale neverovatnu i neponovljivu priliku da naš portal predstave

ministru kulture, gospodinu Tasovcu lično, kao i ambasadoru EU ,Majklu Devenportu!

Anastasja Mandić, Jasmina Naerac i Aleksandra Mandić su imale tu čast da naš portal, kao i našu celu školu, predstave u najboljem svetlu.

Pokazali smo vrednost naših učenika i veštine kojima raspolažemo!

23. februara smo u Trećoj beogradskoj gimnaziji, imale priliku da se družimo i upoznamo sa đacima ostalih osam, pažljivo izabranih škola, i da prisustvujemo ovoj neverovatnoj svečanosti povodom završnice projekta o medijskoj pismenosti i kampanje „Ako imaš šta da kažeš-reci“.

Nakon obraćanja direktora gimnazije, govora ambasadora Devenporta i ministra Tasovca, lično smo im predstavile naš portal koji ih nije ostavio ni malo ravnodušnim...Pohvalili su nas i ohrabrili da nastavimo sa tako odličnim radom, humanitarnim žurkama i neverovatnom posvećenošću! A kako nas i ne bi pohvalili, jer naravno, ništa manje nismo ni očekivali od našeg neverovatnog tima koji je ovo realizovao! I kako to inače biva, đaci Medicinske škole ,,7.april" su ponovo izdominirali! Sa nama su bile direktorka škole Aleksandra Ber-Božić i nastavnica građanskog vaspitanja Svetlana Gurjanov Tašin. Na fotografijama možete pogledati kako smo se

provele u Beogradu.


Nazad

bottom of page